Onze gitarist gaat eind 2024 stoppen. Daarom zoeken wij een nieuwe gitarist (e) die samen met onze drummer, bassist, pianist, saxofoniste en 60 zangers en zangeressen in Zeeland en omgeving wil knallen.

Je pakt akkoorden moeiteloos, hebt je gear op orde en als het even kan ben je ook in staat een pakkende solo te spelen. Jouw inbreng zorgt, samen met die van onze drummer en bassist, voor de motor van onze band.

Ben jij die teamplayer die ook nog eens van blad kan lezen, ritmisch sterk is en bereid om zijn/haar partijen thuis voor te bereiden, dan ontvangen we je met open armen !

Ons repertoire bestaat uit klassiekers uit de popmuziek vanaf de jaren 70 tot nu. Al onze nummers zijn professioneel gearrangeerd en uitgeschreven en worden o.l.v. onze ambitieuze dirigent ingestudeerd.

Wij repeteren 1 tot 2 keer per maand samen met het koor op de dinsdagavond in De Vroone in Kapelle en we treden gemiddeld 6 tot 8 keer per jaar op.

Voor foto’s en filmpjes verwijzen we naar onze Facebookpagina https://www.facebook.com/www.seasiderendezvous.nl

Wil je meer weten?

Bel naar Freddy, telefoon 06-54 37 30 65, of mail naar info@seasiderendezvous.nl. We nodigen je dan uit een keer bij een bandrepetitie te komen kijken.