Onze (pop/rock) band zoekt een ervaren toetsenist en een ervaren percussionist, die samen met onze drummer, bassist, gitarist, pianist, saxofoniste en 55 zangers en zangeressen in Zeeland en omgeving willen knallen.
Jouw synthesizerpartijen zijn echt de kers op de taart want de extra kleuren (strijkers, blazers etc. etc ) komen uit jouw handen. Jouw percussie partijen versterken de groove van onze band en bij eventuele verhindering van onze drummer ben je bereid de drums over te nemen.
Misschien heb je ooit wel een conservatoriumopleiding gedaan of eerder in een band gespeeld maar sta je nu (te lang) stil? Ben jij die teamplayer die goed van blad kan lezen, ritmisch sterk is en bereid om zijn/haar partijen goed te bestuderen: dan ontvangen wij je met open armen !! Al onze nummers zijn professioneel gearrangeerd en uitgeschreven en worden o.l.v. onze ambitieuze dirigent ingestudeerd.
Kijk op onze website www.seasiderendezvous.nl voor ons repertoire en meer informatie, of bezoek onze Facebookpagina https://www.facebook.com/www.seasiderendezvous.nl
De band repeteert 1 tot 2 keer per maand op de dinsdagavond met het koor. De repetities vinden plaats in De Vroone, C.D. Vereekestraat 74 te Kapelle.
Wil je meer weten of een keer een repetitie bijwonen? Neem dan contact op met onze dirigent, Frank de Vreeze via info@chorusonline.com of bel naar 06-41577756