Rabo Club Support
Steun Seaside!

Word lid van de Rabobank Oosterschelde en breng je stem uit op Seaside!

Rabobank Oosterschelde heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen op Schouwen-Duiveland, Tholen en Zuid Beveland. De Rabobank organiseerde in 2015 voor het eerst de Rabobank Clubkas Campagne en stelde hiervoor € 120.000,- beschikbaar.

In 2019 is er opnieuw een campagne, de Rabo ClubSupport. Seaside doet ook nu weer mee aan deze campagne.

Stemmen
Leden van Rabobank Oosterschelde mogen van  stemmen op hun favoriete vereniging/stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 120.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Seaside ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.

Als je lid bent van Rabobank Oosterschelde mag je meestemmen voor de Rabo ClubSupport. De stemperiode loopt van 27 september tot en met 6 oktober 2019.

Ben je nog geen lid? Als je een rekening bij de Rabobank hebt kun je gratis lid worden.
Het lidmaatschap aanvragen kan via de website https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Regel het zo snel mogelijk, zodat je ook kunt stemmen.

Oproep
Natuurlijk probeert Seaside zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken, bijvoorbeeld voor het laten arrangeren van nieuwe nummers voor de volgende show!

Ben jij lid van Rabobank Oosterschelde? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Seaside tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op https://www.rabo-clubsupport.nl/oosterschelde/over-rabo-clubsupport

Hoe stemmen
Ben je lid van Rabobank Oosterschelde? Dan ontvang je een stemkaart van de bank. Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via rabobank.nl/oosterschelde op ons kunt stemmen!

Alvast bedankt voor je stem(men) en je inzet om andere leden van de Rabobank ook op ons te laten stemmen!